SmartVibes succesverhalen

Heel soms worden we op de hoogte gebracht van succesverhalen.

Opgelet: We krijgen regelmatig de vraag of onderstaande succesverhalen echt zijn. Ja, ze zijn letterlijke copy-pastes van mails die we ontvangen. Het enige wat we om privacy redenen veranderen zijn hun naam. De rest is authentiek.

Hieronder alvast een aantal succesverhalen. Om de persoonlijke levenssfeer van deze gelukkigen te beschermen gebruiken we fictieve namen.

---------------------------------------

Beste,

Op 29/01/2014 heb ik deelgenomen aan de Speeddate in Gent.
Ondertussen ben ik bijna zes maanden samen met Roel, die ook die avond op de speeddate aanwezig was.
Ik weet niet of jullie er effectief rekening mee houden bij het samenstellen van de dates, maar onze profielen waren bijna identiek.
Ongelooflijk hoe wij samen passen. Dat is nu eens echt een perfecte match. Zonder jullie hadden wij elkaar nooit gevonden, ook al vanwege de afstand tussen onze woonplaatsen.
Ondertussen wonen we ook al samen.
Ik denk dat het voor jullie ook wel leuk is om te weten dat er koppels uit voortvloeien. Vandaar dat ik jullie een mailtje stuur.
Ik kan jullie alleen maar aanmoedigen om nog veel speeddates te organiseren. Het werkt echt wel!

Bedankt!

---------------------------------------

Beste medewerkers van Smartvibes,

Hierbij wil ik jullie graag laten weten dat 2013 voor mij via Smartvibes wel een heel mooi einde kende. In maart 2013 schreef ik me met een klein hartje voor de eerste keer in en het werd een hele leuke avond. Ik bloeide opnieuw open en kreeg mijn zelfvertrouwen beetje bij beetje terug. In december 2013 schreef ik me nog een keer in om het jaar in schoonheid af te ronden. Het werd een onvergetelijke avond waarop ik de liefde van mijn leven tegenkwam. Een match en een etentje in Gent later was ik stapelverliefd! Ondertussen zijn we al bijna 3 maanden samen en heb ik het mooiste eindejaar ooit achter de rug! Na 4 jaar alleen geniet ik van elk moment dat we samen zijn en besef ik nu pas hoe erg ik dit gevoel gemist heb. Bedankt Smartvibes om dit mogelijk te maken. Hierbij wil ik iedereen die een maatje in het leven zoekt met dit mailtje graag een hart onder de riem steken. Sometimes miracles do happen... Gewoon nooit opgeven, het geluk zit vaak in een klein hoekje en overkomt je op een moment dat je het minst verwacht.

Ingrid

---------------------------------------

Goeiemiddag,

op 03 maart 2012 vertrokken we allebei een beetje met tegenzin naar de speeddate in de Pelgrom in Antwerpen.
Eigenlijk waren we er echt alle2 van overtuigd dat we daar wel niemand zouden tegenkomen.

Maar toen we samen aan een tafeltje zaten was er toch direct een klik & waren we na 7 minuten nog lang niet uitgebabbeld.
Hoewel de eerste date nog even op zich liet wachten (tja ik vertrok dezelfde week nog naar Thailand), was het snel duidelijk dat er hier meer inzat. Na een tweede date naar de Efteling & nog een etentje bij de Thai wisten we het, this is it!

Ondertussen zijn we 1j & 8 maanden samen en sinds 3 januari 2014 officieel verloofd:)

Dus thanks Smartvibes, voor mijn prins op het witte paard & de ring rond mijn vinger;)!!

Groetjes,

Melissa & Bart

---------------------------------------

In maart 2013 deed ik voor het eerst mee aan een Smartvibes avond.
Het was een heel gezellige, vrolijke avond. Achteraf had ik een aantal dates, maar 1 jongen was een 'blijver'. Het duurde nog even voor we een koppel werden, maar inmiddels zijn we toch al 8 maanden gelukkig samen! Volgende zomer gaan we wellicht samenwonen.
Ik heb er trouwens ook een leuke vriendin aan overgehouden, dus 2 vliegen in 1 klap!

Bedankt Smartvibes!

---------------------------------------

Even melden dat jullie nog maar eens voor een koppel gezorgd hebben. Na de ontmoeting op 6 november in Gent was er een match! We zijn nu reeds een 6tal weken een koppel en het voelt super. Dank je wel, het is zeker een goede formule om iemand te leren kennen. Wij maken alvast reclame.

Joanna

---------------------------------------

Ik kan je het nieuws brengen dat ik ondertussen bijna 4 maanden samen ben met Kristof J. Die ik leerde kennen op mijn eerste speeddate in Leuven. Het zijn de laatste maanden geen gemakkelijke maanden geweest voor mij en Kristof steunt mij ongelofelijk goed daarin, ben dus heel erg blij dat ik die avond ben komen speeddaten en dat ik hem angevinkt heb achteraf. Bedankt smartvibes want ik had de hoop eigenlijk een beetje opgegeven, maar kijk, er bestaan dus wel Nog eerlijke, fantastische mensen die het beste in iemand naar boven kunnen halen, die iemand blijven steunen no matter what.:-) groetjes Kristof J. En Eveline V.:-)

Eveline V.

---------------------------------------

Beste,

Op 09/09 heb ik bericht gekregen dat er een plaats was vrijgekomen voor het event op 10/09, hier ben ik op ingegaan.

Tijdens deze, trouwens zeer aangename, avond heb ik iemand leren kennen waarmee ik sinds kort een relatie heb.

Alvast bedankt (ook voor het toffe concept dat jullie aanbieden, het werkt!).

Jo

---------------------------------------

Laatste grote vakantie..

Een groot doel voor een grote zomer, kinderen entertainen op kamp, genieten van de vrijheid, festivals mee pakken, afstuderen met dat laatste herexamen en beginnen werken, eindelijk!

Een goede vriendin van mij zorgde ervoor dat er nog een doel bijkwam, experimenteren met speeddating. We zaten op een mooie zomeravond buiten met enkele vriendinnen en toen plots kwam het idee terug naar boven, zouden we toch niet eens proberen? Speeddating? Dat zijn zo van die dingen die je kent uit boekjes, series, etc... maar bestaat het ook echt? Oh ja hoor! Enkele dagen later schreven we ons in voor het event in Gent, woensdag 8 augustus 2012.

Spannend, wat gaan we aandoen, wat vertel je in 7 minuten, waar is dat café (jaja ook al waren we studenten uit Gent, we hadden moeite om de bestemming te vinden, toch een beetje stress waarschijnlijk). En natuurlijk ook aanmoedigende berichtjes van de vriendinnen die enorm nieuwsgierig waren!

Een ontspannende, toffe, warme avond. Zo omschrijf ik mijn ervaring met het speeddaten, we wisten niet goed wat te verwachten en het viel echt reuzegoed mee. Er heerste een losse sfeer en ik voelde mij echt op mijn gemak. Een leuke ervaring!

Enja die leuke ervaring had ook gevolgen, intussen zijn Vincent en ik al iets meer dan 6 maanden samen. Super, fantastisch, zalig!
Smartvibes zorgde voor het eerste contact, daarna hebben we het op ons eigen tempo gedaan want het daten daar sta je natuurlijk zelf voor in. We namen de tijd om elkaar beter te leren kennen, geef toe zo samen afspreken is toch ook elke keer weer spannend. Maar ik moet jullie waarschijnlijk niet vertellen wat daten is.
Ik leerde mijn vriend kennen op een ontzettend toffe manier, ik wist snel wie hij was en voelde me al snel meer en meer op mijn gemak bij hem.
Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, ik ben eraan begonnen zonder er al teveel over na te denken en uiteindelijk heeft het zo'n mooie uitkomst! Bedankt smartvibes want zonder jullie had ik nooit mijn lieve, zalige, heerlijke Vincent leren kennen!!

Veel liefs,
Vincent en Veerle

---------------------------------------

Hallo Frederic,

Vorige maand heb ik mijn perfecte match gevonden op een van de speeddates in Antwerpen. We hebben de voorbije weken veel leuke dates gehad en hoewel we nog maar net een koppel zijn, kon ik toch niet wachten om al een enthousiaste bedankingsmail te sturen:)

Groetjes,
Greet

---------------------------------------

Beste,

Op 24 Juli 2012 namen wij deel aan de smartvibes - avond die dan plaatsvond. Na een korte ontmoeting volgde een eerste date, dat de start was van een zeer romantische datingperiode en ondertussen is gegroeid tot een verloving met trouwplannen. Wij denken met plezier terug aan de bewuste speed-date avond en willen jullie dan ook ten zeerste bedanken! Wij wensen jullie organisatie nog veel succes!!
Machteld en Bram

---------------------------------------

Beste Frederic,

15 mei 2013 gingen we beide toch nog ietwat vertwijfeld naar een Smartvibes event in Gent...wat achteraf een uitstekende keuze bleek te zijn!
Het was waarschijnlijk al een voorteken dat we samen nog volop babbelend het café verlieten, maar heb hem (typisch vrouwelijk waarschijnlijk:-)) toch nog eventjes laten wachten...maar al snel bleken we meer dan een match te zijn, en na drie dates waren we dan ook een onafscheidelijk koppeltje. Ondertussen zijn we bijna drie maand samen en weten we...dit is niet zomaar een relatie, dit is voor het leven. Een fantastische vakantie samen en oneindige gesprekken (ja, ook over trouwen en kindjes) brengen ons tot op vandaag nog steeds dichter bij elkaar en doen ons nog steeds versteld staan hoe perfect we in elkaars leven passen. Uit die gesprekken blijkt trouwens dat we elkaar tientallen keren onbewust moeten 'gepasseerd' zijn op concerten, festivals, maar ook in dezelfde buurtwinkel in het Gentse...maar het is via Smartvibes dat we elkaar eindelijk ontmoet en ontdekt hebben in het drukke stadsleven, vandaar vonden we een 'Dank je wel, Smartvibes!' wel gepast.

Zonnige groetjes van een dolverliefd koppeltje,
Sara & Steven

---------------------------------------

Goeiemorgen

U heeft dat ongetwijfeld al vaker gehoord, maar uw smarttimes events werken echt wel. Zo goed zelfs dat ik eigenlijk geen nood meer heb aan het event van 27/8 waarvoor ik me heb ingeschreven. Mss kan u dit event voor mij annuleren en een waardebon op mijn account zetten? Dan kan ik nog altijd 1 van mijn vrijgezelle vrienden of vriendinnen eens inschrijven.

Mvg,
Toon

---------------------------------------

Hoi Frederick,

Ik heb mijn broer onlangs een cadeaubon gegeven voor een smartdate en wat bleek... hij vertelde dat je mij nog kende! Vandaar even dit mailtje om te vertellen dat het momenteel heel goed met me gaat. De laatste keer dat ik bij jullie langskwam heb ik Mathieu leren kennen en dat bleek een fijne man te zijn. We verwachten rond Kerstmis ons eerste kindje, dus da's allemaal wel spannend.

Omdat ik altijd zo enthousiast was, is een zus van een collega een tijdje geleden ook "op smartdate" geweest en... ook zij heeft een 'fijne man' leren kennen! Nu duimen we dus voor mijn broer:-)

Groetjes,
Ann

---------------------------------------

Een zeer zonnige middag,
 
Op 26/04/2012 trok ik redelijk sceptisch naar een van jullie avonden in Leuven. Ik was ingeschreven door vriendinnen.
Ik leerde er Bram kennen, en hij bleek een match, ik hoef jullie niet te zeggen dat ik dit door al mijn vooroordelen niet verwacht had.
Wel volgende week trekken wij een fles cava open in de duinen voor ons 3 maand samen zijn.... Ik denk dat nu de tijd gekomen is om te zeggen BEDANKT SMARTVIBES:o)
T leven met een lief kan best fijn zijn!!
 
Groetjes

---------------------------------------

In april 2011 hebben wij meegedaan aan de SmartVibes voor de leeftijd 40-55jaar in Gent. Dat is ons allebei goed bevallen. We hebben een paar keer afgesproken en het klikte enorm goed tussen ons.
Sinds 25 juni zijn we gelukkig samen en genieten er nog ieder moment van. SmartVibes is een zeer goede formule. Wij hebben natuurlijk wel geluk gehad dat het voor ons allebei de eerste keer raak is....
 
Annelies en Wim

---------------------------------------

Hi, Frederic,

We would like to let you know that Fanny and Bart are falling in love
to each other immediately after the SmartVibes on 05/05/2010. We thank
you to have created this chance for us to meet.

with friendly regards,
Fanny

 

---------------------------------------

Hoi,
 
Wij leerden elkaar bijna 4 jaar geleden kennen via SmartVibes. Ondertussen is onze eerste dochter 9 maanden.
 
Nogmaals bedankt om ons bij elkaar te brengen!
 
Groetjes,
Pieter, Sofie en Evelien

---------------------------------------

Dag Frederic,

 
Weet je, het gaat nog altijd fantastisch tussen Geert en mij! Ik hoop écht écht dat dat zo blijft duren.
Ondertussen heb ik zijn kindjes al een eerste keer gezien (en maandag een tweede keer) en hij mijn ouders, broere en schoonzus... het wordt echt he zo:-)
Nog eens merci he voor de speeddate in Gent:-)!!
 
Groetjes
Stefanie

---------------------------------------

heyhey,
 
Ik wou maar even laten weten dat de speeddate van 10/02/2011 in Antwerpen een succes was! Ik ben ondertussen 2 weekjes samen en happy in love! Bedankt alvast!!
 
Groetjes,
Nathalie

---------------------------------------

Hoi Frederic,
  
Eigenlijk heb ik wel leuk nieuws om te melden: ik ben momenteel geen vrijgezel meer en nog leuker: ik heb die jongen leren kennen tijdens jullie speeddate!  Dus voorlopig lijkt het mij niet zo'n goed idee om jullie tekort aan vrouwen te komen aanvullen...  't Is allemaal nog heel pril, dus ik ben nog wel voorzichtig, maar voorlopig genieten we 100% van alle momenten dat we samen zijn...  En wat de toekomst brengt, tja...: dat zullen we wel ontdekken, zeker! 
 
Groetjes,
Louise

Onze andere diensten
 • SmartVibes Speeddating
 • Partner à la Carte Verrassingsdate op maat
 • SmartBeat Online Datingsite
 • SmartGlobe Single Reizen
 • SmartDrink & SmartParty Drinks en feestjes voor singles
 • AcquaintR Besloten Facebookgroep
 • SmartVibes
  Speeddating

  • 7 ontmoetingen
  • Volgens leeftijdsgroep
  • In meer dan 10 steden

  Ontdek het nu

  Een leuke avond vol verrassende ontmoetingen

  Bij speeddating ontmoeten minstens 7 dames, minstens 7 mannen tijdens 1 gezellige avond uit.

 • Partner à la Carte
  Verrassingsdate op maat

  • Blind date in gezellig café
  • >100 matchingcriteria
  • Snel en gemakkelijk geregeld

  Ontdek het nu

 • SmartBeat
  Online Datingsite

  • Gratis Datingsite
  • No-nonsense Datingsite
  • Veilig uit je comfortzone

  Ontdek het nu

  In enkele klikken naar die ene klik

  Volledig gratis zonder addertjes, een betrouwbare dating site van een al even betrouwbare organisatie en echte profielen van singles die je ook offline kan ontmoeten...

 • SmartGlobe
  Single Reizen

  • Focus op reiscomfort
  • Single groepsreizen
  • Vertrekgarantie

  Ontdek het nu

  Comfortabel reizen in groep

  Single reizen in groep met reisbegeleiding. Gevarieerde reisprogramma’s met een aangename mix tussen cultuur, activiteiten en ontspanning. Met oa. strandvakanties, citytrips, skivakanties, (verre) rondreizen en reizen dichtbij staan we garant voor een gevarieerd reisaanbod. Niets moet en alles mag!

 • SmartDrink & SmartParty
  Drinks en feestjes voor singles

  • Alle leeftijden (18+)
  • Slotjes & sleuteltjes
  • Diverse locaties

  Ontdek het nu

 • AcquaintR
  Besloten Facebookgroep

  • Gratis en vrijblijvend
  • Interactief en dynamisch
  • Leuke activiteiten

  Ontdek het nu