17/11 SmartDrink Select

SmartDrink Select

Wat?

Bij SmartVibes is het ons doel om leuke singles met elkaar in contact te laten komen. Voor deze SmartDrink doen we extra ons best en mag het allemaal wat meer zijn. Deze SmartDrink gaat door op een unieke locatie in het centrum van Gent. Waar deze drink zal doorgaan houden we graag nog wat mysterieus en communiceren we kort voor het evenement. Wat we wel verklappen, is dat we een stijlvolle avond tegemoet gaan. In een prachtige omkadering staan wij met lekkere hapjes en entertainment garant voor een unieke avond met even unieke ontmoetingen.

Wie?

De aanwezige deelnemers worden geselecteerd volgens een speciale SmartVibesmethode. Voor deze avond hebben wij een selecte groep uitgenodigd via email, die volgens ons uitzonderlijk goed zal matchen. Wij vermoeden dat deze garant staat voor vlotte en toffe ontmoetingen en dat ze een extra sparkle zullen geven. Ja, wij geloven dat deze singles het de moeite waard zullen vinden om elkaar te ontmoeten en een onvergetelijke avond zullen beleven.

Kortom: Kreeg je een uitnodiging? Dan geloven wij dat jij een plekje op onze gastenlijst verdient.

Elke uitgenodigde deelnemer mag bovendien een vriend of een vriendin mee uitnodigen. 

Geen uitnodiging en toch nieuwsgierig? Dan kan je uiteraard alsnog inschrijven aan het vermeld tarief.

Benieuwd of wij jou selecteren?
Alle uitnodigingen worden ten laatste op 10 oktober uitgestuurd.

Hoeveel?

De toegang tot dit evenement kost 60 euro. Indien je een uitnodiging per email hebt gekregen, zal je daar een kortingscode (enkel geldig op jouw naam) terugvinden ter waarde van 40 euro, zodat je slechts 20 euro dient te betalen.

Tegelijk vermelden we in de email een link waar je 1 vriend of vriendin kunt uitnodigen. Deze persoon verzenden we dan ook een kortingcode ter waarde van 40 euro en hij/zij kan zich zo ook via deze pagina voor dit evenement registreren.

Wanneer en waar?

Deze SmartDrink Select gaat door op zaterdag 17 november van 19:30 tot 01:00.
Het evenement zal in Gent centrum plaatsvinden. De deelnemers zullen dezelfde dag op de hoogte worden gebracht (via email en SMS) over de locatie.

Dresscode?

Voor deze drink mag het een trapje stijlvoller dan voor de gebruikelijke SmartVibes evenementen. Daarom zijn we strikt over de dresscode. Ook wanneer je op de gastenlijst staat, kan jou de toegang op basis hiervan worden ontzegd.

Men: No jeans, no sneakers, tucked in shirt, casual chic
Women: No jeans, no sneakers, elegant & stylish

: : SmartDrink Select
: : 17/11/2018
: 21 65
: 21 65
()
:19:00
  : € 60

Mystery location

Mystery location
Gent Centrum